Jul

Julehøjtiden hos Boline Chokolade er som paradis for chokoladeelskere.

Jul

Vi har en masse specialvarer, som vi kun laver i julemåneden, og hylderne bliver fyldt hver dag med håndlavede chokolader i den bedste kvalitet.

Når julen står for døren, lover vi dig, at du kommer i julestemning, når du besøger vores lille butik i Maribo. Vi laver både lækre juleklassikere, som marcipangrise, og vores egne påfund, som cognacstjerner.

Mange kommer også til os, når de skal finde den rette mandelgave til julefrokosten eller juleaften. Her er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvad mandelgaven kunne indeholde. Her er i hvert fald lidt inspiration til nogle af vores skønne julechokolader, som du kan finde i butikken i perioden november-december.

  • Marcipangrise
  • Cognac- eller nougat/marcipanstjerner
  • Juletræer, hjerter og stjerner i forskellige smagsvarianter
  • Julekalendere
  • Adventskalendere

Hos Boline Chokolade tilbyder vi også forskellige løsninger til firmagaver. Vi kan bl.a. pakke julekurve og sammenpakninger efter ønske og pris med f.eks. kaffe, te, most, håndlavet chokolade og andre lækkerier.

Mulighederne er mange, så er du på udkig efter en julefirmagave til dine ansatte, så hjælper vi hos Boline Chokolade gerne med at finde en løsning.

Advents- og julekalender

Firmajulegaver

Mandelgaver